joi, 10 aprilie 2014

Scrisoare pentru TINE

Dragule,

În fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că te-am întâlnit, pentru că fără tine chiar nu ştiu ce aş fi făcut în unele momente!

Să ştii că orice cuvânt,gest sau faptă pe care am facut-o nu a fost cu rea intenţie, am vrut sa îţi fie bine, pentru că te iubesc şi pentru că trebuie să fiu acolo oricând, să pot să mă bucur alături de tine, dar şi să te trag de mână atunci când alegerea făcută nu este una bună. Iar tu ştii asta! Ştii cât de mult ţin la tine şi că vreau să îţi fie bine...să ne fie bine. Te rog să rămâi aşa cum te-am cunoscut, să rămâi omul de care m-am îndrăgostit: hazliu, glumeţ, simpatic, drăgăstos, alintat, orgolios, încăpăţânat, dar serios, perseverent, un om de încredere.

Te rog să mă ierţi pentru vorbele pe care le-am spus şi poate te-au supărat.Poate nu am ştiut cum să exprim sentimentul pe care îl simţeam.. Dar tu vei înţelege ce am vrut să îţi spun. Pentru că tu mă cunoşti cel mai bine. Tu eşti singurul din lumea asta care ştie ce simt numai uitându-se în ochii mei, doar auzindu-mi vocea, doar citind un sms banal... Şi vei înţelege..pentru că mă iubeşti. Şi pentru că te iubesc! Te iubesc tare mult!

Cu dragoste, 
Iubita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu