miercuri, 26 iunie 2013

Nevoie.

Dintotdeauna am avut o problema cu inceputul unui text. Niciodata nu reusesc sa ma decid care este introducerea cea mai potrivita. Asa cred ca este si intr-o relatie,cautam sa gasim cel mai frumos inceput si incercam sa evitam monotonia. Nu,nu este cazul meu,nu am ajuns inca acolo. Povestea mea e mai simpla si in acelasi timp complicata.

M-am decis greu,la fel cum patesc cu introducerile. Am ajuns intr-un punct intens al iubirii..Punctul in care puteam sa fac orice pentru el. Dar asta conteaza mai putin. Am trecut prin 3 zile de incercare groaznice in care nu am vorbit deloc din motive obiective. Ce sentimente m-au incercat? Sentimente de disperare. Daca este bine,daca a dormit,daca a mancat..Banalitati pentru unii,important pentru mine. Cred ca dependenta suna prea dur,prea exagerat,insa cuvantul potrivit este "nevoie". Nevoia de a sti daca totul este bine.

Distanta este cea de-a doua incercare groaznica,insa de data aceasta mai groaznica a fost revederea. Asteptarile mele nu s-au implinit,asa incat am  rabufnit asa cum fac de obicei. Probabil acesta este unul din defectele mele majore (sau poate o calitate mai bizara).

Nu stiu cat de constructive sunt incercarile,insa pe mine m-au distrus complet aceste zile. Poate vor fi constructive pe viitor, acum am doar un suflet plin de tristete si dezamagire.