sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Avem partie...!!!

Da,da... Chiar avem partie! E singurul lucru bun care s-a intamplat in ultimii 17 ani in Vaslui.Si sunt bucuroasa cand vad in fiecare zi grupuri de copii care se indreapta spre Viisoara,un loc care pana in iarna aceasta nu era atat de popular.
Iata si cateva imagini :)

duminică, 24 ianuarie 2010

YouTube lansează un serviciu de închiriere filme


YouTube ne va oferi spre închiriere filme online . Nu vă aşteptaţi însă la o avalanşă de producţii, oferta este pentru început extrem de săracă - doar cinci filme, la preţul de 3,99$/titlu.

Plata se face cu cardul, prin intermediul serviciului Google Checkout. Pentru a putea utiliza această metodă de plată, ai nevoie de un cont Gmail. Din momentul plăţii, accesul la vizionarea online este valabil 48 de ore. În viitor, casele de producţie vor stabili planurile tarifare, precum şi durata închirierii.

Până în prezent, YouTube a întâmpinat dificultăţi în încercarea de a stabili parteneriate majore, astfel că s-au orientat către producătorii independenţi. De altfel, filmele oferite sunt promovate cu ocazia festivalului Sundance Film Festival, cel mai mare din Statele Unite, dedicat producţiilor independente. Pe lângă acestea, YouTube mai are de gând să ne tenteze cu filme educaţionale, de sănătate şi fitness. Cred însă că puţini vor fi aceia care vor gusta o asemenea ofertă.

Popularitatea serviciului va creşte din momentul în care YouTube se va înţelege cu una sau mai multe dintre marile case de producţie (Warner, Lionsgate etc.).

duminică, 17 ianuarie 2010

vineri, 15 ianuarie 2010

Destul.

Cand voi fi linistita,voi scrie un vers

In care veti vedea ca sunt parasita-

Voind sa descifrez ceea ce era sters.

Aproape nu mai stiu ce am vrut...


Plangand,mi-am spus sa nu mai plang-

Eu aveam..

Cine mai stie,si eu,ce gandeam,

Altadata,in crang!


Voi scrie un vers cand sunt linistita...

duminică, 3 ianuarie 2010

Gata...

Imi spune ca mai exista o speranta. Se uita in ochii mei si imi spune "Fi puternica,da?" . Imi spune ca totul se va schimba si ca va fi bine desi am mai auzit asta o data .. Ma face sa sper pentru ca mai tarziu sa pot sa cad din nou si sa realizez ca de fapt jos nu e nimeni,nu e nimic... "Mai exista o speranta! " , asta imi sopteam in fiecare dimineata pana astazi cand mi-am dat seama ca nu e de ajuns sa speri,nu e de ajuns sa-ti spuna ca va fi bine,nu e de ajuns sa-i spui ca totul va reveni la normal.. Stiu sa-i invat pe ceilalti sa poata spera din nou,sa vada viata ca pe o binecuvantare si sa o poata lua de la capat. Am facut-o de multe ori. As vrea sa pot face asta si pentru mine..!